Borkóstolás minden szombat és vasárnap 13-18h között. Foglalás

5Dudás Borászat  —

5Dudás Borászat

Mit jelent az 5Dudás Borászat az 5 Dudásnak?

Gyöngyösi borászatunk megalkotása azért vált lehetővé, mert a családunk minden egyes tagja hitt abban, hogy közösen értéket tudunk teremteni. A legelső pillanatoktól kezdve szívvel lélekkel dolgozunk azon, hogy olyan borokat alkossunk, amit nem csak mi, de remélhetőleg ti is örömmel fogtok elfogyasztani. Legyen szó családi összejövetelről, buliról a barátokkal, összebújós romantikus estékről vagy épp egy könnyed nosztalgikus csevegésről.

Hogy a mi családunk egyes tagjainak pontosan mit jelent az 5Dudás Borászat, azt itt te is megtudhatod.

Dudás Ildikó, a főnökasszony

Számomra az 5Dudás Borászat a családot, és a cél érdekében való összefogást jelképezi. Megmutatja, hogy a különbözőségeink ellenére, a borászatba vetett hitünk segít a feladatok hatékony megoldásában. Élvezem azokat az együttléteket a családdal, ahol szűntelenül megosztjuk egymással újabb – és időnként furcsa – ötleteinket. Eszmecseréket folytatunk, hogy végül megtaláljuk a mindenki számára elfogadható megoldást. Minden egyes nap újabb izgalmas kihívást tartogat, és az alkotás örömét az építkezésben és a borokban folyamatosan újra átélhetjük. Gyermekeim fejlődése, felelősségük érzete az egyik legnagyobb öröm számomra.

Dudás János, az apa

Az 5Dudás Borászat a jó borokat jelenti számomra. Szívem szerint a kiváló jelzőt használnám, de talán ez egy kicsit nagyképűen hatna egy új borászat indulásakor.?

Az elmúlt években elért eredmény egyértelműen a családi összefogásnak és összetartásnak köszönhető. Folyamatos nyitottságot és egymás közötti kommunikációt igényel. Mindenki beleteszi a saját szakértelmét, legyen szó a kiváló szőlő létrehozásáról, a technológiai szakértelemről vagy a marketingről. A bor maga a csoda!

Dudás Jani, a legfiatalabb

Az 5Dudás Boraszat egy olyan biztonságos közeget jelent számomra, ahol együtt kísérletezhetünk. Családi kupaktanácsok mindig is voltak, most ezeknek a témája jelentőségteljesebb, mert a cél a siker. Nagyon különböző egyéniségeknek kell összefésülődni a közös cél érdekében. Ez pedig felülírja az összes különbözőséget, mindenkinek megmaradtak az egyéni kihívásai a saját munkájában. Olyan mintha egy puzzlét rakna ki az ember, és csak a végen áll össze a teljes kép.

Dudás Ildi, a Kreatív

Az 5Dudás Borászat nekem a kihívást jelenti, egyben egy új korszakot az életemben és a családban is. Ez egy boldog kezdet, mert sok időt tudunk közösen tölteni. A sok nézeteltérés és kompromisszumok megtalálása mellett a kommunikációnk és együttműködési tulajdonságunk javulását is jelenti.

De mindenképpen egy új kezdet, amiben a kreativitásomat is  új formájában mutathatom meg a tömérdeknyi új információ és tudás megszerzése mellett. Szerencsére rajongok a kihívásokért és érdekelnek az emberek, az új ötletek, a technológia és kellő nyitottság van bennem a világ és a borok felé.

Fajgerné, az eat-art performer

Az 5Dudás Borászat számomra a kihívást és az összefogást jelképezi. Egy olyan közös munkát a családdal, ami egyszerre ünnep és öröm, amivel alkothatunk, létrehozhatunk, teremthetünk valamit, és örömet okozhatunk vele. A folyamatokban jelen van a fejlődés és a humor szerintem nagyon fontos és meghatároz minket. Az 5Dudás szerintem azt üzeni, hogy merj nagyot álmodni, valósítsd meg és élvezd!

Mindezek mellett a borászat művészettörténeti szempontból is jelentős számomra. A borhoz való viszonyom úgy fejlődik, mint a művészettörténet. Erről a témáról szívesen értekezem hosszasan, amit egy újabb blogposztban el is tudtok olvasni.

 

5Dudás Borászat

Lájkolj, kommentelj és csevegj velünk közösségi média oldalainkon! 

Borkóstoló és borvacsora

Kóstolj, ízlelj, élvezd az élményt!

Shop

Nézelődj, rendelj és már ihatod is illatos és vulkanikus borainkat!